Help mee

African Hockey Experience

Once in a lifetime!

De African Hockey Experience (AHX) is een uniek hockeyevenement dat wordt georganiseerd organiseren in de Zambiaanse hoofdstad Lusaka. De AHX 2017 vindt plaats van 14 t/m 24 juli. Tijdens deze reis ervaar je met eigen ogen wat de Hockey Dreams Foundation teweegbrengt.

 

 

Wat ga je doen?

Je gaat onder meer een hockeytoernooi spelen in Afrika, samen met de lokale coaches trainingen en clinics geven aan kinderen uit de armste wijken van Zambia. Natuurlijk ga je ook het schitterende Afrikaanse land bekijken. In ruil voor de reis zamel je minimaal 1.500 euro aan sponsorgeld in voor de Hockey Dreams Foundation. Met dit geld ondersteunt de foundation projecten. Zo zie jij direct waar jouw sponsorgeld naar toe gaat.

Voor inschrijven en meer informatie kijk je op de website van de AHX. Voor vragen kun je ook direct mailen naar: ahx@hockeydreams.nl.

 

Ons steunen

Je kunt ons ook op andere manieren steunen. Door middel van een klein (of groot) gebaar kun je aan ons denken.
Wij zijn overal blij mee! Bekijk hieronder de mogelijkheden. Of ga naar onze donatiepagina.

Gribbid

Wil je – net als Bjorn Kellerman – met je eigen hockeygrip spelen? Jij kunt als speler of team je eigen grip ontwerpen! Een gepersonaliseerd gripje inclusief de Nederlandse vlag. Een deel van het bedrag gaat naar Hockey Dreams. Met jouw aankoop steun je dus meteen de ontwikkeling van hockey in onze communities. Én help je hockeyers in ontwikkelingslanden aan een betere toekomst. Je kunt je bestelling plaatsen via de webshop van Gribbid.

Heb je interesse om Gribbid gripjes met jouw clublogo te verkopen op je vereniging? Of komt er binnenkort een feest of event aan waar je ze graag wilt verkopen? Stuur ons een berichtje via het contactformulier. Een aantal clubs gingen je al voor, waaronder: AHBC, Gooische, Laren en USHC.


Split-a-Gift

Ben je binnenkort jarig, of iets anders om te vieren? Dan hebben wij iets leuks! Wist je dat je je cadeau met een goed doel kunt delen? Wij zijn aangesloten bij Split-A-Gift, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel % je verdeelt van het cadeau dat je krijgt. En kies dan natuurlijk even voor Hockey Dreams Foundation. Iedereen blij!


PowerFlower

Wil je iemand bedanken? Stuur een PowerFlower, een bloemetje met betekenis. En nog leuker: de ontvanger kan vervolgens zelf kiezen aan welk goed doel hij/zij het geld wil doneren. En je kunt ons als doel kiezen natuurlijk!

Score 4 Hockey Dreams

Kom in actie voor de Hockey Dreams Foundation! Oorspronkelijk is Score 4 Hockey Dreams een initiatief waarbij je als team sponsoren zoekt, die voor een zelf bepaalde periode een bedrag per doelpunt doneren. Met twee of drie sponsoren per speler kan deze actie al snel honderden euro’s opleveren.

Er zijn ook heel veel andere manieren waarop jullie kunnen scoren voor Hockey Dreams. Bedenk een leuk initiatief met je team of club om geld op te halen en dus te scoren voor Hockey Dreams! Hierbij kun je aan van alles denken: een toernooi of BBQ organiseren voor je club, organiseer een sponsorloop, spelletjes middagen, koekjes verkopen etc. Ook kun je Hockey Dreams koppelen aan een bestaand evenement! Alles kan en alles mag, het kan niet creatief genoeg zijn.

Heb je een gaaf idee? Stuur ons een berichtje.

Help mee

VACATURES

Wil jij jezelf als vrijwilliger inzetten voor een goed doel? Dan is Hockey Dreams Foundation misschien iets voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen onze dromen na te jagen. Heb je interesse? We horen graag van je! Neem gerust contact met ons op.

PR & Media relatie

Ben jij super goed in PR en wil je deze kennis inzetten voor een goed doel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Help ons mee om op lange termijn een media-relatie op te bouwen en de stichting nationaal en internationaal bekend te maken. 

Help mee

Vormgeving

Er liggen altijd grafische ontwerp klussen bij ons klaar. Van een poster of banner tot aan het doorvoeren van de huisstijl in de communicatie. Divers werk dat vanuit thuis of bij ons op kantoor kan worden uitgevoerd. Wil jij graag je ontwerp skills inzetten voor onze mooie foundation? 

Help mee

Stage

Wij staan altijd open voor nieuwe stagiair(e)s! Op veel van onze functies kunnen we mensen gebruiken, dus we kunnen samen met je naar de opties kijken. Wel willen we erop attenderen dat we geen vrijwilligerswerk in het buitenland faciliteren.

Hockey Dreams vacature groep ahbc

Stick Challenge

Hockey Stick Challenge...Mijn tijdlijn vult zich met Ice Buckets en ik zie dat ALS richting de 100 miljoen gaat. Te gek...

Geplaatst door Gijs Hardeman op woensdag 27 augustus 2014


Gijs bedacht in 2013 een variant op de Ice Bucket Challenge en daagde mensen uit om zoveel mogelijk sticks in te zamelen voor de Hockey Dreams Foundation. Deze actie is uitgegroeid tot een blijvend project waarmee het hele jaar door sticks en keeperspullen kunnen worden ingeleverd bij Hockey Dreams. Heb jij spullen over of verzameld? Mail ons en dan regelen wij dat ze een mooi tweede leven krijgen! Ze kunnen doordeweeks ook worden bezorgd (ook via de post) op ons kantoor.